VOIP Telefonie

Hosted Telefonie (VOIP) is een flexibele telefonieoplossing voor uw bedrijf. Het vervangt de vaste lijn en kan worden gekoppeld aan uw bestaande adressenbestanden, Outlook of CRM pakket.

Maximale flexibiliteit in vaste telefonie.

VoIP is de technologie waarmee telefoongesprekken over een computernetwerk worden verzonden. Dus bellen over uw eigen netwerk, het Internet of een combinatie hiervan. Daarmee is deze technologie een koppeling tussen telefonie en automatisering die tot ongekende mogelijkheden leidt voor de verbetering van uw communicatie.

Deze oplossingen leveren u in besparingen op uw bel- en abonnementskosten op. Maar afhankelijk van de gekozen oplossing kunnen ook aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd op beheerskosten, kan de effectiviteit van uw communicatie flink verbeteren, bent u veel beter bereikbaar en kunt u de flexibiliteit van uw bedrijf verhogen.

Hosted VOIP / Centrale in de cloud
Hosted VoIP is hét moderne alternatief voor een traditionele telefooncentrale. Voor verreweg het grootste deel van de MKB markt zal dit de meest ideale en kosten efficiënte oplossing zijn.
VoIP centrale
Deze VoIP centrale is geschikt voor bedrijven die het beheer over hun telefooncentrale in eigen hand willen houden. Voor wat grotere organisaties of , bijvoorbeeld met meerdere vestigingen of met mobiele medewerkers.